Rabu, 23 Mei 2012

Kimi To Boku 2/You and Me 2 Episod 7




Kimi To Boku 2 Episod 7.
Korang mest tanya kan apsal aku dah tak post mende alah ni?
Ini kerana internet aku yang mempunyai masalah dalaman menganggu proses upload.

Ok secara ringkasnya episod kali adalah mengenai Valentine Day.
Mula-mula episod ini ala-ala hentai sikit..haha..Chizuru mimpi bukan-bukan.
Biasalah Valentine Day kan.Semua orang kan bagai coklat kepada semua orang terutamanya orang tersayang.
Dalam episod ni kita akan lihat sedikit babak percintaan antara Yuta dan Takahashi.Macam biasalah mereka masih lagi ragu-ragu dengan perhubungan mereka.
Chizuru bengang sebab dia tak dapat coklat pun hari tu.Dia masih mengharapkan coklat dari Mary,kekasihnya tu.

Tapi bagi Mary,dia masih belum menganggap Chizuru sebagai kekasihnya,sebaliknya dia mempunyai perasaan terhadap Shun.
Mary memang pendam giler perasaan cinta dekat Shun.Shun pun buat biasa je la.Mana lah dia nak expect ada junior yang minat kat dier.

Waktu diorang nak berjalan sama-sama pulang ke rumah,Mary berniat nak bagi coklat dekat Shun tetapi alangkah terkejut dia apabila ternampak seseorang memberi coklat kepada Shun.Perempuan yang bagi coklat tu datang dari sekolah berhampiran.Apa lagi kecewa la Si Mary tu.

Waktu Mary tengah berlari tu,Chizuru mengekori dia dari belakang.Mary menggelabah apabila dia mengetahui bahwa hadiahnya pasti tak disukai oleh Shun semasa Chizuru merasa coklat itu.
Dia (Mary) bergegas untuk ke kedai berhampiran membeli hadiah baru tetapi terkena bola rembatan pelajar di padang dan pengsan.
Mula dari sini sampai habis babak ni memang romantik abis antara Chizuru dan Mary.
Chizuru mententeramkan Mary apabila dia bangun dan terus peluk dier.
Lepas tu dia terus lari memikirkan apa yang telah dia buat.Semuanya berlaku secara tiba-tiba.

Keesokan harinya,Chizuru masih lagi berbahagia dengan apa yang berlaku semalam (dia peluk Mary) manakala Shun pulak rungsing memikirkan tentang perempuan yang ajak dia dating tu.
Akhirnya Shun pergi sekolah tu dan berjumpa dengan perempuan itu.Dia menerangkan bahawa dia masih belum bersedia untuk menjalinkan apa-apa perhubungan yang serius.Masa ni kita boleh lihat Shun begitu serius.Perjumpaan ini diperhatikan oleh Chizuru dan Mary dalam semak-samun.

Yang part last ni memang terbaik giler.
Chizuru relaks je cakap I love you dekat Mary waktu hantar dia balik rumah.
Mary terus jadi malu dan jauh di dalam sudut hatinya dia mempunyai perasaan terhadap Chizuru cuma dia tidak tahu bila mahu membalas perkataan tersebut.

TAMAT EPISOD 7


video

0 ulasan:

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Blogger Wordpress Gadgets